Bokrecension: Tillsammans, tredje boken

Hej allihopa! :)

Uppdaterar visst bara med nya bokrecensioner nu för tiden, känns det som... Men jag har helt enkelt kommit till en del av högen med "böcker-som-ska-läsas" där det är lite tunnare böcker! (skratt)

Bokrecension:

Namn: Tillsammans, tredje boken
Handlar om: Theresa, Jakob och Alexander har åkt iväg till Frankrike för att bo över sommaren i ett sommarhus som Alexanders familj äger. Jakob bekymmrar sig för sin mamma Cocco som befinner sig i London på grund av jobbet. Visst har han ju pappa Olle med, men han saknar faktiskt sin mamma! Theresa i sin tur har det bara bra till en början, men börjar sedan märka att hon känner sig illamående... Hon brukar ju nästan aldrig bli sjuk? Alexander är glad över att behöva slippa tänka på allt det jobbiga med Fabian och försöker koncentrera sig på Theresa och Jakob, men han har börjat märka att lillasystern Andrea verkar surmulen på sista tiden...
Antal sidor: 150 st.
Bokserien: Tillsammans, tredje boken är sista boken i trilogin Tillsammans. De andra böckerna i serien heter Tillsammans, första boken och Tillsammans, andra boken.
Kommentarer: Jag gillar helt klar den här serien, men den allra bästa boken i serien är nog ettan... :s Trean var något bättre än tvåan åtminstone!
Grupp: Romantik, vänskap, humor och lite drama.
Ålder: ca. 12-13+
Betyg: ♥♥♥♥
Boken är skriven av: Denise Rudberg 


//Amber_sweet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0