Sportlovets gång, fransmän och familjen Addams

Hejsan allihopa! :)
 
Jag har haft sportlov den här veckan och den gick nog nästan lite väl fort... Till att börja med tog man första helgen lugnt och kikade möjligtvis lite på hur man skulle lägga upp veckans pluggande. Sedan tog man någon dag i sänder och läste fascinerat på utvecklingspsykologin eller slukade en och annan diktsamling när man inte lite försiktigt började på den ack inte riktigt lika intressanta geometrin. Så umgicks man med de bekanta som inte rest bort, stack på scoutmöte, sov lite till, pluggade mera, besökte Gamla stan i Sthlm (fyndade på SF-bokhandeln som vanligt :) ), anlände hem igen, träffade fler bekanta, pluggade mera... Och vips är det redan lördag kväll! Och ojsan, jag hade ju franska läxa, 1/3 av svenskaboken skulle läsas och den där samhällan hade vi ju kommit överrens att kika lite på... Nåja, turligt nog är det ju en söndag kvar ännu!
 
Men nästa vecka tror jag faktiskt att inte blir alltför tokig ändå! Det ska komma franska utbytesstudenter till vår skola, dock deltar jag själv tyvärr inte i utbytet och ska inte åka dit en vecka, men de franska utbytesstudenterna kommer ju fortfarande att vara närvarande i skolan och dessutom med på våra franska lektioner! (skratt) Förhoppningsvis förstår de vad man säger och vice versa. (mera skratt) Men det ska bli jättekul att få öva på att prata lite mera franska, jag är inte alltför bra på det ännu nämligen.
 
Ikväll ska jag kanske kika lite till på matten om jag orkar, börja på den där svenskaboken måste jag iallafall. (turligt nog har jag inte valt en alltför lång, så det handlar om kanske runt 50 sidor) Senare kanske jag och lillasyrran kollar på några avsnitt av familjen Addams till. (vi köpte en box med flera säsonger av den där gamla serien för ett tag sedan, lillasyrran och jag sitter och kollar igenom några emellanåt.)
 
Hoppas att ni också har haft ett trevligt sportlov! :)
 
 
//Amber_sweet
 
 

Papperstrana

//Amber_sweet

Français, bokrea och Charmaine

Hej allihopa! :)
 
Nu har bloggen legat ouppdaterad hur länge som helst, men tänker försöka ta upp bloggandet igen! Kanske det inte blir precis lika ofta som förr, men jag lovar att uppdatera så ofta jag kan och hinner!
 
Ja, har visst plötsligt blivit en ny period också. Själv har jag mitt i allt väldigt ett underligt schema, har nämligen bytt franska-, svenska- och mattegrupp! Nå, det är kul med lite omväxling när man har så mycket läsämnen för tillfället. Hade t.ex. franska idag och det var jättekul, tycker att min nya franskalärare är jättetrevlig och gruppen är kul den med. :)
 
Bokrean har just satt igång här dessutom, tror jag ska dit och kika snart och se om jag inte kan fynda lite själv. (både till mig själv och andra! (skratt))
 
Tänkte tipsa om en riktigt bra (men tyvärr inte särskilt känd) sångerska, Charmaine:
 
 
//Amber_sweet

//Amber_sweet

RSS 2.0