Kyla, fotboll och tuschpennor

Hej allihopa! :)
 
Usch, det börjar verkligen bli kyligt ute nuförtiden. Kallt blåser det också för tillfället, just nu är det ganska mulet också så förhoppningsvis börjar det inte regna... Det var tur att det var lite bättre väder igår iallafall, vi ettor hade nämligen en slags introduktionsdag/friluftsdag då vi lärde känna klassen lite bättre och tävlade mot andra klasser i olika slags samarbetsövningar. :)
 
Vad skönt det var att stiga upp först kring sju imorse, även om jag av vana vaknade en timme tidigare... Ute var det kallt och blåsigt och bussen var sen så höll nästan på att missa bussbytet in till stan, turligt nog fick vi som skulle med hoppa ur lite tidigare än annars och skynda till rätt buss.
 
Första lektionen hade vi gympa, den här gången spelade vi fotboll. Usch, jag frös ganska mycket där i början och man känner inte riktigt klassen tillräckligt bra ännu för att helt och hållet spela utan vidare. (är ganska bollrädd nämligen) Men jag hängde ju med ganska bra ändå och höll värmen relativt bra trots blåsten. :)
 
Just nu har jag hål och sedan blir det engelska och biologi. (tills just idag hade vi biologiuppgifter, så satt till ganska sent med dem igår kväll...) Efter skolan skulle jag egentligen ha varit via optikern för att skruva lite på glajjorna, men iochmed att jag glömde extraparet hemma och jag inte vet hur länge det där skruvandet tar (får huvudvärk om jag går utan glasögonen under alltför lång tid) så det får nog vänta tills måndag... Men inhandlas tuschpennor ska det göras iallafall! (skratt) Har nämligen konstaterat att det skulle behövas de timmar som man antecknar ganska mycket, är lite enklare att läsa texten sedan efteråt.
 
 
//Amber_sweet
 

Mulet väder, matte och håltimmar

Hej allihopa! :)
 
Nuförtiden är det oftast mulet ute, men vad jag förstått har de lovat lite sol senare idag, så förhoppningsvis kikar den fram igen. I övrigt börjar det bli kyligare i övrigt, måste nog leta fram något annat än jeansjackan...
 
I morse försov jag mig sisådär en halvtimme, men som tur var hann jag ändå till bussen efter en del stressande. (skratt) Första lektionen hade vi dessutom psykologi och eftersom vi inte hade haft någon läxa var det ganska lugnt. Under psykologin pratar läraren mycket och skriver på tavlan, vilket jag tycker om i och med att det är ett väldigt intressant ämne. :) Just nu går vi igenom olika inlärningssätt.
 
Efter psykologin följde en ganska slö håltimme då jag bl.a. kollade upp lite matte (inför matten följande lektion) som jag missat tidigare då jag var sjuk. (tror jag börjar förstå nu, vilket känns ganska skönt efter en och annan ganska förvirrad timme...)
 
Just nu har jag håltimme igen, men det är ganska skönt att inleda veckan med ett schema med håltimme varannan lektion. (skratt) Nu efteråt har jag hissa, vilket är ganska slött ibland. (särskilt när vi går igenom medeltiden, det är en ganska slö epok enligt min åsikt...) Nej, nu ska jag nog kila på mellanmål! ;)
 
Hoppas ni läsare också fått en trevlig skolstart! :)
 
//Amber_sweet

RSS 2.0