Bildkonst

Hej allihopa! :)
 
Igår var jag väldigt förvirrad. Jag har länge varit ganska säker på vad jag ska välja inför nästa år, men plötsligt var jag inte det längre. Jag hade plats för flera kurser och insåg att jag ju borde ha blidkonst. Så sitter jag plötsligt med ansökan om att välja den kreativa linjen med en massa bildkonst... Men nej, inte ska jag ge upp min psykologi! Det bästa med denna lösning är att jag fortfarande har plats för den och mycket mera. Dock tvekar jag fortfarande, vill jag verkligen detta? Är jag tillräckligt duktig? För ärligt talat; jag är inte bra på att måla, jag kan inte snickra, jag kan inte sy, min skultpur i ståltråd och silkespapper var inte särskilt bra... Min passion för ämnet syns genom papper och penna. (dock kan jag väl avslöja att det var himla kul att greja med leran, ja (skratt)) Det ju inte alls alla gånger man lär hålla på med just detta, men jag ska testa iallafall. Man lär sig även av sina misstag. :)
 
 
//Amber_sweet
 
 
 

Idag har jag lärt mig:

  • Det är ingen god idé att plugga på prov till sent så att man sover för lite
  • Det är inte särskilt lyckat att glömma sitt multi-ämnesblock när man har en full dag
  • Man bör kanske tänka efter en andra gång när man inleder morgonen med att förolämpa passaren man behöver till matten så att den resten av dagen gömmer sig i väskans mörkaste innersta för att sura (ja, även om den sticker dig)
  • Man ska börja plugga på prov mer än två dagar i förväg (ja, även om provet är ganska litet, " är om ganska logiska saker" och bara spelar ca. 50% av slutbetyget)
  • Också små läxor kan vara en god idé att anteckna i kalendern
  • Första hjälpen görs bäst genom kittling :D
  • Och man ska inte titta på Master Chef, eller sitta och dagdrömma sig bort var tionde minut, eller sms:a en massa, eller sitta vid datorn när man egentligen har mycket att göra... :o
//Amber_sweet

RSS 2.0