Bokrecension: Tillsammans

Hej allihopa! :)

Till att börja med vill jag påminna alla som har länk till min blogg att se till att det är den här bloggen ni länkar till och inte min gamla! :s

Bokrecension:

Namn: Tillsammans
Handlar om: Alexander, Theresa och Jakob som ska börja åttan efter sommaren. De tre skulle aldrig någonsin träffats om det inte varit för matlagningskursen. Jakobs mamma Coco som är berömd via matlagningsprogram har ordnat kursen och den ska sedan visas som tv-serie. Jakob är ganska irriterad över att Coco tvingar med honom på kursen och är säker på att det antagligen blir han och en massa tjejer där, dessutom märker han att värstingen Theresa ska dit. Theresas mamma dog i cancer och hon bor med sin pappa på en båt i hamnen. Hon börjar kursen eftersom hon råkade se en snygg kille i affären som anmälde sig. Theresa såg sin chans och anmälde sig också. Alexander gillar matlagning och hans mamma verkar tycka det är en bra idé att han får någon aktivitet att gå på. Alexanders familj döljer en mörk hemlighet för övrigt.
Antal sidor: 214 st.
Bokserien: Tillsammans är första boken i serien... Öh, Tillsammans.
Kommentarer: Det borde finnas en viss genre för böcker i den här stilen. En viss slags böcker om ett gäng ungdomar där man får följa det hela ur flera av ungdomarnas perspektiv. De är både romantiska, spännande och humoristiska. Svåra att sätta ifrån sig för den delen med... Jag har läst liknande böcker förut så då är den lite lättare att sätta ifrån sig, men man fastnar väldigt lätt ändå.
Grupp: Romantik, action och lite humor här och var.
Ålder: ca. 12+
Betyg: ♥♥♥♥
Boken är skriven av: Denise Rudberg


//Amber_sweet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0