Övernattning, Dino Run och musik

Hej allihopa! :)

Nu under torsdag till fredag sticker jag och sover över hos en kompis, bara så att ni vet. :) Iallafall tror jag vi ska gå och kika där den där scouthajken som hålls senare i sommar skall vara. Annars ska vi kolla på film som vanligt. Den här gången blir det nog Enchanted som gäller. (det visade sig nämligen att min ena kompis inte hade sett den, så vi tyckte att vi gott kunde kolla på den.)

Film!

Den handlar då om en flicka, vars namn jag tyvärr glömt, som lever i en sådan där tecknad sagovärld. Hon coh prinsen förälskar sig i varandra och ska gifta sig, men det vill prinsens elaka styvmor förhindra, eftersom hon vill ha tronen och kungadömet för sig själv. Då skickar hon, häxa som hon är, iväg flickan till verkligheten "där det inte exsisterar några lyckliga slut". Flickan kommer upp ur en kloak på New Yorks gator och känner sig därför en aningen förvirrad. Men kommer prinsen att lyckas hitta henne förrän styvvmodern tar kål på henne? Eller existerar det faktiskt en annan utväg? Rekommenderar den starkt, det är riktigt gullig! (skratt)

Iallafall har jag suttit och spelat Dino Run en hel del idag, tänkte börja om från början eftersom jag tyckte det var lite tråkigt att bara sitta och spela om banor som man för länge sedan klarat. Dock störde jag mig en del på att min dinosaurie sprang så långsamt nu i början när jag inte lyckats uppdatera dess snabbhet ännu... (skratt)

Jag har dock inte så mycket att berätta den här gången så tänkte ta och göra det här till ett musikinlägg (ursäkta för övrigt att det varit så många sådana senaste tiden!) :

Ellie Goulding - Guns & Horses



//Amber_sweet

Kommentarer
Postat av: hello

Har sätt den filmen xD

2011-07-07 @ 19:10:30
URL: http://ourgirlpower.blogg.se/
Postat av: Blunk

Den filmen är bra :D

2011-07-07 @ 20:27:38
URL: http://blunk.blogg.se/
Postat av: Amber_sweet

Hello: Okej xD

Blunk: Instämmer fullständigt! :D

2011-07-08 @ 15:51:25
URL: http://ambersweet.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Vi kan gå dit 1 eller 2 augusti. :) Före hjken vore nog bra x)

Filmen var bra men jag har sätt bättre. :)

2011-07-09 @ 16:36:42
URL: http://loviii.blogg.se/
Postat av: Amber_sweet

Lovisa: Jo, det låter bra :)

Okej :)

2011-07-09 @ 17:47:55
URL: http://ambersweet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0