Mangarecension: Snow Drop

Hej allihopa! :)

Har faktiskt äntligen lyckats läsa ut Snow Drop, även om den är ganska lång så är det helt klart värt det hela. För den mangan är riktigt bra. :)

Mangarecension:

Namn:
Snow Drop
Handlar om: Sjuttonåriga So-Na slutade tidigare högstadiet efter en dramatisk händelse och började med hemmaundervisning, men nu tvingar hennes pappa henne att börja gymnasiet. Som tur är har hon iallafall sin barndomskompis Ha-Da, även om han är lite bångstyrig ibland. Så hamnar hon bredvid en kille vid namn Hae-Gi i klassrummet. De börjar som fiender, de verkar inte kunna göra annat än bråka. Men har de egentligen mera gemensamt än de båda två anar?
Antal böcker i serien: 12 st.
Kommentarer: Snow Drop är en riktigt trevlig manga med härliga och starka karaktärer, mycket humor och så får man inte glömma de dramatiska vändningar som författaren lyckats riktigt bra med. Detta är en sådan story dock som innebär att ju mera man läser, desto mera förstår man. Allt är inte förklarat från början. Det hela blir tillslut en riktig Romeo och Julia-story.
Grupp: Shoujo, humor, vänskap, romantik och dramatik.
Ålder: ca. 14+
Betyg: ♥♥♥♥½
Mangan är illustrerad av: Shoi Kyung - Ah


Snow Drop

Mangan finns på svenska, men om du vill läsa den gratis på internet (dock på engelska) så finns den här! (obs att denna manga läses som "vanliga" serier, alltså från vänster till höger!)

//Amber_sweet

Kommentarer
Postat av: Mimmi Naveed

Gonatt♥

2011-07-31 @ 01:31:14
URL: http://mimmiiiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0