Bokrecension: Ingo

Hej allihopa! :)

Här kommer bokrecensionen, precis som jag lovade! (skratt)

Bokrecension:

Namn:
Ingo
Handlar om: Sapphire och hennes trettonåriga storebror Conor. Sapphire gillar sagan som hennes pappa berättar för henne, den om den vackra sjöjungfrun som en man förälskar sig i och försvinner ner i djupet med. Mannen hette Matthew Trewhella, han som den där farmor Carne pratar om som om hon känt, och som har samma namn som Sapphires pappa. "Bara en tillfällighet", säger hennes pappa och prata aldrig om det hela igen. Inte Sapphire heller, men hon tänker på den säkert varje dag. Men så en kväll händer det... Det som bara inte får hända. Ska Sapphire någonsin återse sin pappa? Och var, var ligger Indigo? Indigo i sången hennes pappa sjöng så ofta för sig själv? "I wich I was away in Ingo..."
Antal sidor: 283 st.
Bokserien: Ingo är första delen i den namnlösa serien... Som jag tycker vi kallar Ingo-serien, för enkelhetens skull! :)
Kommentarer: Jag gillar den här boken, det finns så trevliga karaktärer i den och storyn är väl genomtänkt. Rekomenderar den starkt till alla andra som gillat sagor om sjöjungfrur som liten eller annars också gillar fantasy och undervattensvärldar. :)
Grupp: Fantasy, vänskap och lite dramatik.
Ålder: ca. 11-12+
Betyg: ♥♥♥♥
Boken är skriven av: Helen Dunmore


//Amber_sweet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0