Nittonde december

Hej allihopa! :)

Det har varit en väldigt slö måndag för ovanlighetens skull, de tre första lektionerna satt vi bara och kollade på film. Var nämligen så att de som var inblandade i julfesten hade generalrepetitionen. (är glad att det är frivilligt att vara med! Själv tänker jag tillbringa julfesten iförd vacker klänning och äta det som bjuds på och bara vara! (skratt)) Dock var det schemat som gällde igen efter lunchen.

Under matten satt vi och spelade mattespel. Det var lite som Alfapet, bara att man satte ut siffror och det fanns olika rutor där det var olika räknesätt. Från början hade man 501 poäng, men när man räknade ut ett tal fick man ta minus svaret på talet. Den som först kom till noll vann alltså. :)

Lektionen efter det var det egentligen meningen att vi som inte hållit föredrag ännu skulle få göra det (vi har gjort spanska kokböcker på PowerPoint som vi presenterar inför klassen), men tyvärr hann inte alla så jag och några till skulle få presentera först efter jullovet... Nå, det är ju skönt att få skjuta lite på det! (skratt)

Sista lektionen lekte vi mest. Tungmördare t.ex. (ungefär samma sak som blinkmördare, bara att mördaren räcker ut tungan istället för blinkar. Dessutom väljs mördaren och detektiven av en som inte är med i leken, så ingen vet egentligen vem mördaren är från början.)

Ikväll kommer två kompisar hit och vi ska dela ut julklappar till varandra eftersom alla inte kommer kunna träffa varandra före julafton. Annars händer inte så mycket här, så här får ni dagens länk!
Läs detta efter att ha kollat på länken: Ännu en klassisk julsång, på franska! (skratt)



//Amber_sweet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0