Bokrecension: Tiara och Dr Martens

Hej allihopa!

Stort förlåt till att jag har haft så dålig uppdatering på senaste tiden! Men har haft fullt upp, var på scouttävlingar just i helgen och lärarna har visst fått för sig att det är provperiod nu igen... Nå, ska försöka uppdatera med någon bokrecension nu, men får förhoppningsvis tid till mera inlägg senare i veckan!

Bokrecension:

Namn: Tiara och Dr Martens
Handlar om: stackars Mia har det inte särskilt lätt! Till att börja med dejtar hennes mamma matteläraren (vilket kanske skulle vara okej, om det nu inte var så att hon håller på att bli underkänd i matte... Eller nej förresten, det är nog inte särskilt okej ändå), hennes mamma tvingar på henne en dagbok "eftersom hon måste få ut sina känslor på något vis, hon verkar ju inte vilja prata ut dem", hon kämpar som sagt med matten, mitt i allt vill hennes pappa snacka med henne, på grund av den där cancern han haft. Mia är dock lyckligt omedveten om att saker bara kommer bli värre och värre, eller låter det kul med kompisbråk, okända kungliga saker som hållits hemliga för henne i alla dessa år och mer och mer lär det bli!
Antal sidor: 250 st. i pocketformat
Bokserien: Tiara och Dr Martens är första delen i bokserien En prinsessas dagbok.
Kommentarer: Mia är en härlig karaktär, precis som de flesta andra i boken. Allt är skrivet med härlig ironi och på ett humoristiskt sätt över lag. Det är lätt att känna igen sig och den är helt klart minst lika bra som filmen!
Grupp: Humor, vänskap, romantik och en aningen dramatik.
Ålder: ca. 12+
Betyg: ♥♥♥♥
Boken är skriven av: Meg Cabot
Tiara och Dr Martens

//Amber_sweet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0