Bokrecension: Ibland bara måste man

Hej allihopa! :)

Som sagt känns det inte riktigt som om jag får tid över till bloggen, har haft en del prov just och sedan är ju veckans scoutmöte på kommande också... Hrm, ska i alla fall gläjda er med en till bokrecension!

Bokrecension:

Namn:
Ibland bara måste man
Handlar om: Femtonåriga Paul blir överlycklig när han träffar Noah. Noah med så vackert gröna ögon. Sakta men säkert byggs en relation upp mellan dem två och Paul är lycklig, om det nu inte skulle vara för att det bara blir fler och fler problem som staplar sig på varandra vartefter. Till att börja med ska Paul mitt i allt se till att årets Glada änkans fest ska bli av, Tonys väldigt religiösa föräldrar ställer till vardagen, Tonys tjejkompis faller för den där typen Chuck (Paul som trodde att Joni alltid skulle vara med Ted, men tänk vad fel man kan ha ibland...) och Kyle som Paul trodde att bara ville hålla sig ifrån Paul vill plötsligt prata med honom, inget drömläge direkt.
Antal sidor: 246 st. i pocketformat
Kommentarer: Ibland bara måste man är en härlig bok med vältänkt handling, en ljuvlig känsla för små, små detaljer och trevlig humor. Den ger ett budskap om att saker inte alltid är så enkla och att ibland är en delvis kompomiss nästan lika bra som ett riktigt lyckligt slut.
Grupp: Romantik, vänskap och humor.
Ålder: ca. 12+
Betyg: ♥♥♥♥
Boken är skriven av: David Levithan
Ibland bara måste man

//Amber_sweet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0