Novell och gymnastik

Hej allihopa! :)

Som alla andra fredagar så inleddes fredagen med två lektioner gymnastik, vilket jag anser är något man inte vill inleda en sömnig fredag med. Nå, vår gymnastiklärare var sjuk så vi hade bibliotekarien som vikarie. (hon brukar vara vikarie ibland) Vi skulle jogga en runda i skogen, men de flesta promenerade bara. Vilket vi får göra, det är en sak jag gillar med "högstadie-gympan"! :) Jag och en kompis gick och pratade, hon förklarade att hon tyckte att man skulle kunna bygga ett hus där vid stigen, det var nära skolan sade hon och tyckte att det lät jättepraktiskt att inte behöva krångla med någon buss. Jag kunde ganska klart tänka mig henne vakna tio minuter innan skolan börjar och sedan springa ut ur sitt lilla hus där med en smörgås i munnen... (skratt)

Sedan skulle vi hålla på med någon stafett, vilket är lite svårt att förklara. Sedan de sista fem minuterna spelade vi fotboll, jag gillar att spela fotboll med min klass! De flesta är lite bollrädda precis som jag och nästan ingen sparkar så där hårt på bollen så man bara vill ducka eller använda hjälm på gympan.
På slutet av "fotbolls-minuterna" tog plötsligt en tjej i motståndarlaget bollen och sprang iväg på den långa banan. Jag och några andra i laget sprang efter så gott vi kunde och eftersom ingen var vid målet och ingen hade fått ha målvakt så fick tjejen bollen i vårt mål. Om jag räknade rätt så blev det alltså oavgjort! :o

På svenskan började vi skriva på novellerna och jag fick inte fram något alls. Kom åtminstone fram till att det skulle bli en fantasynovell, men sedan är problemet hur jag ska få det hela till max tre sidor... :s
Jag hann rita över all färg med svart på bilden! (halvvägs klar med teckningen alltså, förlåt, svårt att förklara hur det ska bli. Men jag får försöka få med pärmen hem någon gång så kanske jag kan visa någon bild på teckningen så att det blir lättare att förklara!)

Därefter på bonusen tänkte jag skriva på planeringen till novellen, först stod det väldigt still. Sedan ploppade det upp en massa bra idéer till myyyycket längre berättelser än vi skulle få skriva. Till slut kom jag på en riktigt bra och rätt så kort story om en kringresande ung häxa. :)

Förlåt att uppdateringen är så dålig, men jag har haft en del för mig och inte varit så skrivsugen den senaste tiden! D:




//Amber_sweet

Kommentarer
Postat av: Mirelle

Har frågestund på bloggen.

Fråga jag svarar.

Kram!

2010-09-18 @ 10:55:47
URL: http://mirelleyoussefz.blogg.se/
Postat av: Tawnie

Cardcaptor sakura! <3

2010-09-18 @ 11:03:15
URL: http://tawnie.blogg.se/
Postat av: Elin

fin bild XD

2010-09-18 @ 15:53:15
URL: http://elinchn.blogg.se/
Postat av: Amber_sweet

Tawnie: Ja! :D

Elin: Tack :)

2010-09-18 @ 15:59:03
URL: http://ambersweet.blogg.se/
Postat av: » P H O T O L E N S

Hej! Hur har din lördag varit?

Ha en fin kväll. :)

2010-09-18 @ 16:10:27
URL: http://photolens.blogg.se/
Postat av: Lilly - Lillyzen ♥

Söt bild! :D

2010-09-18 @ 18:50:16
URL: http://lillyzen.blogg.se/
Postat av: Liz

Så söt bild!:)

2010-09-18 @ 19:50:45
URL: http://thelizy.blogg.se/
Postat av: Amber_sweet

Photolens(får man kalla dig det?) : Publicerade just dagens inlägg så det är bara att kolla :)



Tack allihopa! :D

2010-09-18 @ 20:27:44
URL: http://ambersweet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0