Bokrecension: Magi

Hej allihopa! :)

Jag fick låna den här boken av en kompis, hon ansåg att det var något jag borde läsa. Jag håller med henne, vi ska se om hon hittar hit och kan läsa recensionen sedan också. ;)

Bokrecension:

Namn: Magi
Handlar om: Silas, en undermagiker, har fått en sjunde son och den sjunde sonen av en sjunde son är alltid något väldigt speciellt. På vägen hem hittar han ett litet bylte i snön och det visar sig vara en liten flickbaby. När Sillas kommer hem med byltet får han höra av sin fru Sarah att den sjunde sonen Septimus är död. Efter tio år har flickan fått namnet Jenna och är en av de många familjemedlemarna, men Sarah har anat sedan Jenna kom till familjen att något inte står till. Från hennes goda vän hade hon för tio år sedan fått höra att drottningen mördats och prinsessan försvunnit spårlöst... Men är Septimus verkligen död? Och hur ska de klara sig undan den fruktansvärde DomDaniel?
Antal sidor: 478 st.
Bokserien: Magi är första boken i serien Septimus Heap.
Kommentarer: På något vis är den här storyn väldigt enkel, till skillnad från andra fantasyböcker känns det som åtminstone. Skämten är trevliga och man drar på mungiporna ganska ofta. :)
Grupp: fantasy, humor

Ålder: ca. 9+

Betyg: ♥♥♥♥

Boken är skriven av: Angie Sage


//Amber_sweet


Kommentarer
Postat av: vonskareng

bokomslaget gör mig intresserad iaf ;)

2010-09-21 @ 17:42:57
URL: http://metrobloggen.se/vonskareng
Postat av: Amber_sweet

Vonskareng: Boken är helt klar läsvärd och jag håller med om att bokomslaget ser ganska tilltalande ut! :)

2010-09-21 @ 18:00:51
URL: http://ambersweet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0