Bokrecension: Längtans rike

Hej allihopa! :)

 

Har nu läst ut sista delen i trilogin om Gemma Doyle, rekommenderar den starkt!

 

Bokrecension:

 

Namn: Längtans rike

Handlar om: Gemma vet inte riktigt vad hon ska ta sig till. Hennes magiska förmågor verkar vara som bortblåsta, så hon kan inte ta sig och sina vänner till rikena längre. Tänk om hon aldrig får tillbaka dem?! Samtidigt saknar hon Katrik, han syns inte till längre bland zigenarna kring skolan. Under tiden verkar det som om de ska bygga upp den Östra flygeln igen, den som brann ned, men till vilken nytta egentligen? Men så fort som bygget påbörjas så börjar det hända underliga saker... Det är upploppet till en kedjereaktion av väldigt hemlighetsfulla och sällsamma händelser och snart är Gemma någonting på spåren, men varken skolan eller hennes eget liv lär aldrig riktigt bli sig lik igen...

Antal sidor: 796 st.
Bokserien: Längtans rike är sista delen i trilogin om Gemma Doyle, första heter Ögat över månskäran och andra Upprorsänglar.

Kommentarer: Den här trilogin är otrolig, är helt klart en av mina absoluta favoriter. Den är väldigt vackert uppbyggd på både fantasy och historia, vilket är en riktigt trevlig blandning! Samtidigt handlar den om väldigt djupa saker, som t.ex. att man är tvungen att fortsätta för framtiden, för man kan inte gå tillbaka till sitt förflutna. Just tredje boken måste jag erkänna att kanske inte var bland den bästa av dem, men den håller nog fortfarande måttet, helt klart.

Grupp: Dramatik, fantasy, romantik, vänskap, historisk, humor och spänning.

Ålder: ca. 13+

Betyg: ♥♥♥♥

 
//Amber_sweet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0