Bokrecension: Upprorsänglar

Hej allihopa! :)

Jag tycker hemskt mycket om den här bokserien, det bästa med det hela är att den håller kvalitén och ju längre man kommer i serien, desto tjockare blir böckerna. :D (det innebär mera av boken att läsa och böckerna är ju riktigt bra, så det hela är ett stort plus!) 

Bokrecension:

Namn:
Upprorsänglar
Handlar om: Det börjar närma sig jul och Gemma ska tillbaka till London till sin familj. Felicity med, men stackars Ann är tvungen att spendera helgen på skolan med personalen. Så kommer Felicity på den lysande idén med att låtsas att Ann plötsligt visar sig vara släkt med en hertig, det lär hon få en massa respekt och vördnad för. Någonting säger Gemma att den idén inte lär sluta väl, men hon säger ingenting eftersom Ann verkar vara helt ifrån sig att få spendera tid i London, gå på bal och för en gångs skull behandlas väl. Samtidigt ser Gemma underliga syner med tre vitklädda flickor och Kartik berättar för henne att hon måste hitta templet till varje pris och förankra trolldomen som löper fri i rikena nu.
Antal sidor: 517 st.
Bokserien: Upprorsänglar är andra boken i trilogin om Demma Doyle. Första boken heter Ögat över månskäran.
Kommentarer: Jag gillar verkligen den här serien, den innehåller liksom allt man kan önska sig. Historia, romantik, dramatik, ljuvlig humor och underbara karaktärer! Jag gillar den skarpt, tvåan var dessutom nästan bättre än ettan när det hela utspelade sig i London. :)
Grupp: Dramatik, fantasy, romantik, vänskap, historisk, humor och lite skräck.
Ålder: ca. 13+
Betyg: ♥♥♥♥½
Boken är skriven av: Libba Bray
Upprorsänglar

//Amber_sweet

Kommentarer
Postat av: Elsa

Hej Amber. Tänkte nämna att jag ska övernatta i sommarstugan några dagar, kommer ej ha tillgång till dator. Så du vet.

2011-08-15 @ 16:39:51
Postat av: Amber_sweet

Elsa: Okej, då vet jag! :)

2011-08-15 @ 18:46:03
URL: http://ambersweet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0