Bokrecension: Lögner

Hej allihopa! :)

Igår kväll var det dags för det första scoutmötet för det här året, vår patrull damsög eller planerade till Midvinterfesten under det mesta av tiden på mötet. (skratt) Damsugaren ville inte riktigt funka som den skulle alla gånger heller... Nå, tillslut var det iallafall damsuget där! (skratt)

Idag har jag faktiskt lyckats läsa ut en bok, så givetvis blir det bokrecension på det! :)

Bokrecension:

Namn:
Lögner
Handlar om: Astrid har startat ett råd, för att det ska bli enklare för Sam, men istället hamnar de oftare i luven på varandra i och med att Sam är van vid att själv få bestämma över saker och ting. (dessutom är det ändå han som måste utföra jobbet när det kommer till kritan...) Men det händer underliga saker när Orsay börjar påstå sig vara Profetissa och hon har en mystisk flicka vid namn Nerezza vid sin sida numera. Orsay påstår sig kunna se folks drömmar utanför Zonen, men är det verkligen möjligt? Och kan verkligen rådet ljuga för barnen, även om det är för Zonens bästa?
Antal sidor: 350 st. i inbundet format
Bokserien: Lögner är tredje boken i serien Gone, andra heter Hunger och första Övergivna.
Kommentarer: Tredje boken levde inte riktigt upp till vad jag hoppats att den skulle vara. Det fanns inte direkt särskilt många nya idéer om själva storyn heller, författaren fortsatte snarare på gamla idéer och förnyade gamla saker... Det kändes lite tråkigt i och med att andra boken var väldigt fantasirik och det presenterades många nya idéer och karaktärer. Nu kändes det hela bara utdraget, det var inte alls samma spänning som ständigt fanns i de två andra böckerna.
Grupp: Action, vänskap, romantik och en aning humor. Sedan är ju det hela i sig en underlig blandning av fanfiction och fantasy...
Ålder: ca. 13+
Betyg: ♥♥♥½
Boken är skriven av: Michael Grant



//Amber_sweet

Kommentarer
Postat av: sara

Allt bra? :) ♥

2012-01-12 @ 17:28:32
URL: http://biebersbaby.blogg.se/
Postat av: Elsa

Hej Amber. Svar kommer på lördag. Allt är fint. (:

2012-01-12 @ 21:23:38
Postat av: Amber_sweet

Elsa: Hej! Okej, så skönt att höra! :)

2012-01-13 @ 14:29:40
URL: http://ambersweet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0