Bokrecension: Systrar i jeans, tredje sommaren

Hej allihopa! :)

Ursäkta, än en gång har jag inte bloggat särskilt aktivt. Ska försöka uppdatera med lite bokrecensioner nu som jag skjutit på! (skratt)

Bokrecension:

Namn:
Systrar i jeans
Handlar om: det är sjuttonåriga Carmen, Bridget, Lena och Tibbys sista sommar tillsammans. Sedan ska de alla börja olika skolor. Carmen ska hjälpa Lenas farmor under sommaren och till en början så tycker hon det verkar ett ganska okej jobb. Dock visar det sig att Lenas farmor är väldigt krävande, men sommaren för Carmen lär också innebära nya möten och upplevelser. Bridget ska på fotbollsläger igen, dock som coach den här gången. Men vem kunde ana att Eric också skulle vara med på lägret? Lyckas de att gå vidare trots deras röriga förflutna? Lena försöker frötränga Kostos samtidigt som hon går på tecknarkurs och sommarjobbar på den där grekiska restaurangen som hennes pappa så gärna ville. Dock visar sig jobbet inget vidare, men kursen är underbar. För Tibbys del är det spänt mellan henne och Brian. Kan man gå tillbaka när man tagit ett steg för långt?
Antal sidor: 399 st. i pocketformat
Bokserien: Systrar i jeans, tredje sommaren är tredje delen i bokserien Systrar i jeans. Första heter Systrar i jeans och andra Systrar i jeans, andra sommaren.
Kommentarer: Alltså boken i sig är egentligen ganska bra och helt klart läsvärd, men det känns lite tråkigt när ingen av böckerna efter ettan riktigt kan visa sig bättre än den. Annars är boken som sagt ganska bra och den här gången handlar det ganska mycket om att växa upp och ta risker. Att man inte ska klamra sig fast vid det gamla eller göra saker och ting endast för att andra tycker att man bör det.
Grupp: Vänskap, dramatik, romantik och humor.
Ålder: ca. 13+
Betyg: ♥♥♥
Boken är skriven av: Ann Brashares

Systrar i jeans, tredje sommaren

//Amber_sweet


Kommentarer
Postat av: Elsa

Hej Amber. Allt är väl med mig, svar kommer inom de närmsta dagarna.

2011-09-06 @ 21:13:34
Postat av: Amber_sweet

Elsa: Hej! Ah okej, så skönt att höra. ^^

2011-09-07 @ 14:52:56
URL: http://ambersweet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Amber. Glömde skriva det i mejlet, men jag ska bort i helgen, kommer hem på söndag kväll. Så du vet.

2011-09-08 @ 20:16:34
Postat av: Amber_sweet

Elsa: Okej, ingen fara! Var själv borta under helgen. :)

2011-09-11 @ 16:48:40
URL: http://ambersweet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0