Bokrecension: Systrar i jeans

Hej allihopa! :)

Förlåt, har verkligen varit urusel uppdatering här, men vi har tyvärr kommit in i en provpoeriod såhär ett tag före sommarlovet, då lärarna verkar tänka något i stil med: "Nämen ojsan, det här har vi ju inte haft prov på ännu!" och så mitt i allt har man tre mastiga prov under en vecka...
Nå, mitt i allt detta så har jag lyckats läsa ut en till bok så givetvis blir det bokrecension på det!

Bokrecension:

Namn:
Systrar i jeans
Handlar om: De fyra femtonåriga tjejerna Lena, Carmen, Bridget och Tibby ska tillbringa sommarlovet på helt olika platser långt ifrån varandra, det blir den första sommaren då de inte är tillsammans. Lena ska iväg till Grekland för att hälsa på sina farföräldrar tillsammans med sin lillayster Effie, men där väntar en hel del oväntade överraskningar. Carmen ska till sin pappa under hela sommarlovet och längtar efter att få träffa honom, men är det verkligen så som han har planerat det hela? Bridget ska iväg på fotbollsläger och har egentligen inte några andra förhoppningar än att ha kul med de andra tjejerna som ska dit och få spela fotboll, om hon nu bara kunde ta ögonen från en av tränarna... Stackars Tibby ska stanna hemma och jobba på en mindre livsmedelskedja i närheten, men hennes sommar tar en otrolig vändning när hon träffar Bailey. Så mitt i allt detta ska de skicka ett par jeans mellan sig, ett par magiska jeans som skall få vara med om mycket denna sommar.
Antal sidor: 377 st. i pocketformat
Bokserien: Systrar i jeans är första delen i bokserien... Eh, Systrar i jeans.
Kommentarer: Systrar i jeans är en härlig bok med mycket starka känslor inblandad i både karaktärer och handlingen och berörande citat mellan varje kapitel. Den handlar dock mycket om att ge sig ut i världen och förstå sig själv och sina medmänniskor.
Grupp: Vänskap, dramatik och romantik.
Ålder: ca. 12+
Betyg: ♥♥♥½
Boken är skriven av: Ann Brashares
Systrar i Jeans

//Amber_sweet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0