Bokrecension: Systrar i jeans, andra sommaren

Hej allihopa! :)

Åh, värsta provperioden är över nu så kan äntligen pusta ut och försöka ägna lite tid åt bloggen, har endast ett prov kvar den här terminen och det är på onsdag. Tänkte försöka uppdatera med lite bokrecensioner nu som jag inte hunnit med under senaste tiden!

Bokrecension:

Namn:
Systrar i jeans, andra sommaren
Handlar om: Carmen, Bridget, Lena och Tibby trodde att de skulle få vara tillsammans mera den här sommaren, om man bortser från att Tibby skulle spendera en del tid på ett filmcollage. Så plötsligt hittar Bridget flera gamla brev från sin mormor, hon har velat träffa henne och hennes bror länge, men deras pappa har utan att säga något klippt av kontakten med henne. Bridget blir arg och bestämmer sig för att åka, trots att hennes bror inte vill följa med. Carmen trodde hon skulle få en skön sommar med sin mamma, men så plötsligt börjar hon gå ut med någon David från kontoret och Camren känner sig nästan lite utanför... Lena inser att hon saknar Kostos, men hon har ju redan sedan länge tillbaka sagt upp kontakten och inte svarar han på hennes brev längre, är verkligen relationen utom all räddning? Tibby bir så illa tvungen på att fundera vilka som är hennes verkliga vänner på filmcollaget. De coola typerna i hennes klass där, eller gamla hederliga Brian? Den här sommaren känns det osäkert om jeansen verkligen är magiska alla gånger, så mycket verkar gå fel.
Antal sidor: 446 st. i pocketformat
Bokserien: Systrar i jeans, andra sommaren är andra boken i bokserien Systrar i jeans. Första boken heter Systrar i jeans.
Kommentarer: Den höll inte riktigt samma mått som förra boken och den här var för dramatisk enligt min åsikt. Det gör ont efter Bailey också, hon var en härlig karaktär men det behövde nog gå för henne som det gick för att det skall ge rätt effekt i storyn.
Grupp: Vänskap, dramatik och romantik.
Ålder: ca. 13+
Betyg: ♥♥♥
Boken är skriven av: Ann Brashares
Systrar i jeans, andra sommaren

//Amber_sweet

Kommentarer
Postat av: Elsa

Hej Amber. Svarar den 23:e, datorn strulade nämligen idag. Så; don't worry.

2011-05-22 @ 21:49:28
Postat av: Amber_sweet

Elsa: Okej, ingen fara! :)

2011-05-23 @ 14:22:07
URL: http://ambersweet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0