Bokrecenion: Det förlorade barnet

Hej allihopa! :)

Hoppas ni tycker om den nya designen, själv blev jag iallafall ganska nöjd med matchningen av de rosa nyanserna! (skratt) Nu tänkte jag recensera sista delen i en fantasyserie, rekommenderar den till andra fantasyfantaster! :)

Bokrecension:

Namn:
Det förlorade barnet
Handlar om: Efter den förskräckliga attacken mot de andra blomsterfamiljerna av Helleborus och hans anhängare söker sig Theo och hans vän Cumber genom Stadens gator på flykt från det fruktansvärda zoombie-aktiga monstret som hela tiden varit på jakt efter honom. De är tvungna att hitta en trygg plats i den numera kaotiska och lamslagna Staden. Men kanske kan en till då synes lite underlig vätte de tidigare träffade vara till hjälp? Plötsligt befinner sig Theo i ett rebelläger mot blomfamiljerna, kommer han någonsin att få återvända hem eller är han för evigt dömd till att som endast en spelbricka vara fast i denna underliga värld?
Antal sidor: 347 st. i pocketformat
Bokserien: Det förlorade barnet är den andra och sista delen i serien Blommornas krig, första boken heter Sista avfarten till Älvalandet.
Kommentarer: I efterhand konstaterar jag att storyn var lite svår att komma in i, men ju mera man får reda på, desto lättare är det att komma in i handlingen. Tillslut blir den ju väldigt spännande och karaktärerna riktigt trevliga bara man tar sig tid att förstå! Andra boken var av den orsaken nästan bättre, när man liksom förstod mera den här gången. Dessutom kändes den inte riktigt lika överdetaljerad som första boken ibland kunde kännas. Men den är helt klart läsvärd, det är den!
Grupp: Fantasy, vänskap, romantik, action, dramatik och humor.
Ålder: ca. 13+
Betyg: ♥♥♥♥
Boken är skriven av: Tad Williams


//Amber_sweet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0