Bokrecension: Hungerspelen

Hej allihopa! :)

Har hittills tillbringat dagen med att slöa i värmen, knallat iväg och fika med lillasyrran på närmsta fik och målat naglarna... Är verkligen jättevarmt därute, hoppas det blir lika fint väder imorgon! :) Tänkte recensera en riktigt bra bok nu, rekommenderar den starkt!

Bokrecension:

Namn: Hungerspelen
Handlar om: sextonåriga Katniss bor i det tolfte distriktet med sin mamma och lillasyster. Alla distrikt styrs av regimen som är bosatt i huvudstaden. Katniss försörjer själv familjen genom att tjuvjaga under dagarna tillsammans med sin gode vän Gale. Men så är det dags för slotterdagen, dagen då deltagarna till årets hungerspel väljs ut. Spelet där ungdomar från distrikten plockas ut för att kämpa på liv och död mot varandra på en arena. Allting direktsänds för att roa huvudstadsborna. Men så händer det som bara inte får hända... Kommer Katniss någonsin att få återse sin familj och sina vänner igen?
Antal sidor: 303 st. i pocketformat
Bokserien: Hungerspelen är den första boken i trilogin om hungerspelen.
Kommentarer: Boken var inte riktigt vad jag hade förväntat mig, men trots det var den väldigt bra. Svår att lägga ifrån sig, helt klart en sträckläsningsbok. Trevliga karaktärer och en bra handling. Dock kan början vara lite seg och svår att förstå, men ju mera man läser så förstår man mera. Allting avslöjas inte på en gång.
Grupp: Vänskap, romantik, action, dramatik och en gnutta humor.
Ålder: ca. 12+
Betyg: ♥♥♥♥½
Boken är skriven av: Suzanne Collins


//Amber_sweet


Kommentarer
Postat av: Ville Niskanen

Vill verkligen se den filmen!

2012-05-29 @ 18:58:18
URL: http://www.finest.se/villeniskanen
Postat av: Amber_sweet

Ville Niskanen: Jag med, vad jag har förstått ska den vara ganska bra och relativt lik boken! ^^ Har du också läst den? :)

2012-05-29 @ 19:24:48
URL: http://ambersweet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0