Bokrecension: Trollkarlens hatt

Hej allihopa! :)

Den här boken blev på efterkälken, jag kunde inte hitta den så tänkte hoppa över den... Men hittade den sedan så tänker recensera den ändå!

Bokrecension:

Namn:
Trollkarlens hatt
Handlar om: Äntligen är det vår igen, muminfamiljen vaknar upp igen (precis som alla andra i dalen) och så är det dags att bege sig upp ur den varma sängen och ut i den blomstrande våren. På sin första vandring för året hittar mumintrollet, snusmumriken och Sniff en svart elegant hög hatt. När de ger den till muminpappan är den tyvärr för stor så den får funka som sopis istället, dock stöter de på en underlig överraskning efter att äggskalen fått ligga i sopisen ett tag. Den här våren blir då inte någon normal vår, det kan man lugnt konstatera.
Antal sidor: 153 st.
Bokserien: Trollkarlens hatt är den andra boken i Mumin-serien. Första boken heter Kometen kommer. (om man bortser från Småtrollen och den stora översvämningen alltså)
Kommentarer: Trollkarlens hatt anser jag vara en av de böckerna som har bäst humor, dessutom är ju Tofslan och Vifslan och deras egna språk bara för härliga! :)
Grupp: En underlig blandning av fantasy och humor.
Ålder: ca. 9+
Betyg: ♥♥♥♥
Boken är skriven av: Tove Jansson
Trollkarlens hatt

//Amber_sweet

Kommentarer
Postat av: saga

hejhej!

söt blogg! :)

2011-03-30 @ 19:58:55
URL: http://sagasundqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0